OHJAAJAKOULUTUS

Soveltavien opintojen ohjaajien koulutus

Soveltavia opintojen on Itä-Suomen yliopiston teologisessa osastossa toteuttamassa noin 50 hengen joukko tuntiopettajina toimivia seurakuntien työntekijöitä ja heidän kanssaan eräitä muita asiantuntijoita. Tämän joukon asiantuntemusta on tarkoituksenmukaista koko ajan hyödyntää ja siksi yhteistyötä seurakuntien kanssa  myös kehitetään edelleen.

Joensuun teologikoulutuksen soveltavien opintojen ohjaajien neuvottelupäivät ja koulutus 2014

Seuraavat neuvottelupäivät pidetään 22.-23.9.2014 Kuopion Rytkyn leirikeskuksessa. Aiheena on SATTUVASTI SANOTTU? Oppimiskumppanuutta ja matkakumppanuutta rakentamassa, osa 2.

Aiheita:

  • Suoraan sanoen: vaikuttavan palautteen antaminen opiskelijalle työsuorituksesta ja oman persoonan ammatillisesta käyttämisestä, Lassi Pruuki.
  • Vierellä, takana vai edessä: miten ohjaaja rakentaa ohjaussuhteen opiskelijan kanssa, Lassi Pruuki.
  • Ohjaajan sisäiset äänet, Lassi Pruuki
  • Ohjaavien pappien ideariihi ja vertaisryhmät (2 x istuntoa päivien aikana)

UEF_soveltavien opintojen-ohjaajakoulutus: ohjelma ja ilmoittautuminen

ILMOITTAUTUMINEN 15.9.2014 mennessä yliopistonlehtori Heikki Salomaalle sähköpostilla (heikki.salomaa@uef.fi) tai puhelimitse puh. 0505708686. Teologian osasto tarjoaa koulutuksen ateriat ja ohjelman. Majoittumisesta Rytkyn leirikeskuksessa (2 hh) peritään osanottajilta 30 e/hlö.

Maanantaipäivän ohjelmaan voivat osallistua myös muutkin kuin Joensuun teologian opiskelijoiden ohjaajat. Heidän osaltaa osanottomaksun ja ateriat korvaa Kuopion hiippakunnan tuomiokapituli (lisätietoja Juha Antikainen).

Kustannukset: osanottajien osuus koko ajalta noin 30 e majoittumisesta riippuen. Koulutus alkaa ma 22.9. klo 12 lounaalla ja päättyy ti 23.9. klo 14 päätöskahviin.

Lisätietoja: Heikki Salomaa p. 050-5708686
Järjestäjä: Itä-Suomen yliopiston filosofisen tiedekunnan teologian osasto

ARKISTO:

Vuoden 2010 neuvottelupäivät teemalla TULEVAISUUDEN PAPINTEKIJÄT järjestettiin 22.-23.11.2010 Kuopion Rytkyllä. Ohessa muutamia poimintoja sen ohjelmasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *