Tavoitteena teologin monialainen ammattitaito

SOVELTAVIEN OPINTOJEN VAPAASTI VALITTAVA OPETUS JOENSUUN TEOLOGIAN OSASTOSSA lukuvuonna 2012-2013

Itä-Suomen yliopiston uudessa tutkintorakenteessa vapaasti valittavien opintojen osuus sekä teologian kandidaatin että maisterin tutkinnossa on laajentunut merkittävästi.

Tähän liittyen soveltavien opintojen opetustarjonnassa on tulevana lukuvuonna tarjolla monia työelämätaitoihin liittyviä vapaasti valittavia kurssiosioita.

Ilmoittautumisaika niihin on parhaillaan menossa. Kannattaa siis tutustua oheiseen kurssiluetteloon ja valita niistä omaa ammattitaitosuunnittelua vastaavat opintojaksot. Soveltavat opinnot kuuluvat maisterivaiheen opintoihin. mutta allakuvattuja vapaasti valittavia kursseja voi suorittaa jo aikaisemminkin. Kaikille opintojaksoille ilmoittautuminen tapahtuu normaalisti WebOodissa.

Tarkat kurssitiedot kootusti:

Tietoja Heikki Salomaa

Elokuun alusta 2009: Joensuun teologisen tiedekunnan ja 1.1.2010 lähtien Itä-Suomen teologian osaston läntisen teologian soveltavien opintojen yliopistonlehtori. Tätä ennen olen toiminut seurakuntapappina Liperissä ja Mikkelissä sekä oppilaitospappina, rekisterinjohtajana ja yhteisen seurakuntatyön johtajana Joensuun ev.-lut. seurakuntayhtymässä. Väitöskirja (2007) Minustako papiksi? Soveltavia opintoja suorittava teologian opiskelija papin ammattikuvan ja identiteettinsä rakentajana. Joensuu.
Kategoria(t): Papin ammattitaito. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *