Kirkolliset soveltavat ensi talvena Joensuussa, Jyväskylässä, Oulussa ja Lappeenrannassa.

Kuopiossa poikkeuksellisesti välivuosi työssäoppimisjakson toteutuksessa.

Kirkon virkaan vaadittavissa soveltavissa opinnoissa (koodi 2424100) opiskelee lukuvuonna 2012-2013 yhteensä 29 opiskelijaa (kahdelle opiskelijalle on vielä täydennyshaussa paikka tarjolla Lappeenrantaan ja yhdelle Ouluun).
Oppimiskokonaisuuteen hakeneiden ja hyväksyttyjen määrä on lukuvuonna 2012-2013 viidenneksen tavanomaista pienempi. Tästä syystä yksi viidestä työssäoppimispaikkakunnastamme, Kuopio, pitää ensi talvena välivuotta työssäoppimisesta.
Näillä sivuilla julkaistaan soveltavien opintojen suorittamiseen liittyviä opetusohjelmatietoja   sekä ohjeita ja oheismateriaalia. Viralliset tiedot ja eri kurssien ilmoittautumismenettelyt löytyvät Itä-Suomen  yliopiston WebOodista.
Jos olet kiinnostunut jäljellä olevista soveltavien opintojen opiskelupaikoista, ota yhteyttä soveltavien opintojen yliopistonlehtoriin, meiliosoite heikki.salomaa (at) uef.fi.

Tietoja Heikki Salomaa

Elokuun alusta 2009: Joensuun teologisen tiedekunnan ja 1.1.2010 lähtien Itä-Suomen teologian osaston läntisen teologian soveltavien opintojen yliopistonlehtori. Tätä ennen olen toiminut seurakuntapappina Liperissä ja Mikkelissä sekä oppilaitospappina, rekisterinjohtajana ja yhteisen seurakuntatyön johtajana Joensuun ev.-lut. seurakuntayhtymässä. Väitöskirja (2007) Minustako papiksi? Soveltavia opintoja suorittava teologian opiskelija papin ammattikuvan ja identiteettinsä rakentajana. Joensuu.
Kategoria(t): Työelämä kirkossa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *