Hallintomenettelytaidot-kurssilla opeteltiin nuijan käyttöä

Yhteiskunnallisten soveltavien opintojen uusin kurssi Hallintomenettelytaidot (2424202) toteutettiin ajalla 28.3.-9.5.2012.

Kurssilla käsitellään teologin työssä eteen tulevia hallinnollista osaamista koskevia tilanteita, vastuita ja ongelmia sekä hallinnollisten ohjeiden että käytännön työelämätilanteiden näkökulmasta. Lisätietoja kurssista ja kurssin tehtävistä.

Ongelmanratkaisutehtävien lisäksi opiskelijat vuorotellen toimivat kurssin puitteissa kokoontuvan Hallintomenettelyjen arviointilautakunnan puheenjohtajina ja sihteereinä.

Tietoja Heikki Salomaa

Elokuun alusta 2009: Joensuun teologisen tiedekunnan ja 1.1.2010 lähtien Itä-Suomen teologian osaston läntisen teologian soveltavien opintojen yliopistonlehtori. Tätä ennen olen toiminut seurakuntapappina Liperissä ja Mikkelissä sekä oppilaitospappina, rekisterinjohtajana ja yhteisen seurakuntatyön johtajana Joensuun ev.-lut. seurakuntayhtymässä. Väitöskirja (2007) Minustako papiksi? Soveltavia opintoja suorittava teologian opiskelija papin ammattikuvan ja identiteettinsä rakentajana. Joensuu.
Kategoria(t): Soveltavien opintojen ohjaajat. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *