Soveltavien opintojen uudet kurssit syksyllä

TIEDOTE 24.8.2011
Itä-Suomen yliopiston teologian osaston tutkinnonuudistuksen seurauksena vapaasti valittavien opintojen osuus sekä teologian kandidaatin että maisterin tutkinnossa laajenee merkittävästi.
Tähän liittyen soveltavien opintojen opetustarjonnassa on tulevana lukuvuonna selvästi aikaisempaa enemmän työelämätaitoihin liittyviä vapaasti valittavia kurssiosioita.
Tarjolla on sielunhoidon soveltavien opintojen psykiatrian, hoitotieteen ja ihmisen kokonaisvaltaisen kohtaamisen kurssien lisäksi kaikille avoimia yhteiskunnallisten soveltavien opintojen kursseja tutkijanuraan, arvovaikuttamiseen ja hallintomenettelytaitoihin liittyen.
Ilmoittautumisaika niihin on parhaillaan menossa. Kannattaa siis tutustua oheiseen kurssiluetteloon ja valita niistä omaa ammattitaitosuunnittelua vastaavat opintojaksot. Kaikille opintojaksoille ilmoittautuminen tapahtuu normaalisti WebOodissa.
TUTUSTU KURSSIEN SISÄLTÖIHIN: Uudet kurssit -tiedote.

Tietoja Heikki Salomaa

Elokuun alusta 2009: Joensuun teologisen tiedekunnan ja 1.1.2010 lähtien Itä-Suomen teologian osaston läntisen teologian soveltavien opintojen yliopistonlehtori. Tätä ennen olen toiminut seurakuntapappina Liperissä ja Mikkelissä sekä oppilaitospappina, rekisterinjohtajana ja yhteisen seurakuntatyön johtajana Joensuun ev.-lut. seurakuntayhtymässä. Väitöskirja (2007) Minustako papiksi? Soveltavia opintoja suorittava teologian opiskelija papin ammattikuvan ja identiteettinsä rakentajana. Joensuu.
Kategoria(t): Sielunhoidon soveltavat opinnot. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *