Töihinpaluu

Olen maanantaina 13.5. palannut työhöni Itä-Suomen yliopiston teologian osaston soveltavien opintojen yliopistonlehtorina. Sijaiseni oli tehnyt koko kevään ahkerasti töitä ja oli ilo tulla takaisin tehtävään, jossa hommat olivat hoidossa, työ on tuttua ja itselleni mieluisaa.

Sairauden matkastani olen kirjoittanut blogia, joka löytyy ohesta. Jatkan noilla Öin ja päivin -sivuilla edelleen toipumistarinaani koskevien merkintöjen satunnaista kirjaamista.

Tietoja Heikki Salomaa

Elokuun alusta 2009: Joensuun teologisen tiedekunnan ja 1.1.2010 lähtien Itä-Suomen teologian osaston läntisen teologian soveltavien opintojen yliopistonlehtori. Tätä ennen olen toiminut seurakuntapappina Liperissä ja Mikkelissä sekä oppilaitospappina, rekisterinjohtajana ja yhteisen seurakuntatyön johtajana Joensuun ev.-lut. seurakuntayhtymässä. Väitöskirja (2007) Minustako papiksi? Soveltavia opintoja suorittava teologian opiskelija papin ammattikuvan ja identiteettinsä rakentajana. Joensuu.
Kategoria(t): Papin ammattitaito. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *