Haku sielunhoidon soveltavien opintojen sairaalajaksolle (2424305)

 

Haku sielunhoidon soveltaviin opintojen työssäoppimisjaksolle käynnistyy. Hakuaika on 1.-20.9.2012. Opintojaksolle otetaan vuosittain yhteensä kahdeksan opiskelijaa. Työssäoppimisjakso Tikkamäen ja Paiholan sairaaloissa toteuteaan keväällä 2013 ajalla 13.3. – 8.5.
Virallinen hakutiedote on teologian osaston intranetin sivuilla osoitteessa
https://www.uef.fi/intra/filtdk/teologian-osasto.

Hakulomake ja siihen liittyvät ohjeet löytyvät myös oheisista linkeistä:

 

Lisätietoja:  yliopistonlehtori Heikki Salomaa (050 5708686)

Tietoja Heikki Salomaa

Elokuun alusta 2009: Joensuun teologisen tiedekunnan ja 1.1.2010 lähtien Itä-Suomen teologian osaston läntisen teologian soveltavien opintojen yliopistonlehtori. Tätä ennen olen toiminut seurakuntapappina Liperissä ja Mikkelissä sekä oppilaitospappina, rekisterinjohtajana ja yhteisen seurakuntatyön johtajana Joensuun ev.-lut. seurakuntayhtymässä. Väitöskirja (2007) Minustako papiksi? Soveltavia opintoja suorittava teologian opiskelija papin ammattikuvan ja identiteettinsä rakentajana. Joensuu.
Kategoria(t): Papin ammattitaito, Sielunhoidon soveltavat opinnot. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *