Foorumi soveltavien opintojen opiskelijoille ja ohjaajille

Joensuun teologikoulutuksen soveltaviin opintoihin osallistuu vuosittain noin 60 – 80 opiskelijaa. Ohjaustehtävissä toimii noin 50 kirkon eri ammateissa toimivaa teologia, pappia ja viranhaltijaa tai muuta asiantuntijaa.
Näille kohderyhmille tarjoutuu uusi mahdollisuus käydä keskustelua periaatteellisista ja ajankohtaisista kysymyksistä näiden kotisivujen yhteyteen avatulla soveltavien opintojen Foorumilla. Ks. http://foorumi.heikkisalomaa.fi/
Opiskelijoiden käytössä oleva Foorumi jakautuu neljään osaan: keskustelua käydään 1. kirkon virkaan vaadittavista soveltavista opinnoista, 2. sielunhoidon soveltavista opinnoista, 3. yhteiskunnallisista soveltavista opinnoista ja lisäksi sivuilla on alue 4. Yleiskeskustelu, jolla on mahdollista tehdä kysymyksiä ja jakaa yleistä perustietoa soveltavista opinnoista.
Foorumiin liittyminen edellyttää kirjautumista. Kirjautumisen yhteydessä osanottajat saavat omat tunnukset, joilla voivat osallistua omien alueidensa keskusteluun. Tunnuksesta ilmenee kyseisen osanottajan henkilöllisyys ja kukin kirjoittaja on vastuussa omista mielipiteistään.
HUOM! Tietoturvasyistä on tärkeätä huomauttaa, että kaikki erityistä luottamuksellisuutta vaativa keskustelu on syytä käydä jollakin muilla välineillä.
Lisätietoja: Heikki Salomaa, sivuston ylläpitäjä, Joensuun yliopiston soveltavien opintojen yliopistonlehtori,
heikki.salomaa (at) joensuu.fi, puh. 050 570 8686.

Tietoja Heikki Salomaa

Elokuun alusta 2009: Joensuun teologisen tiedekunnan ja 1.1.2010 lähtien Itä-Suomen teologian osaston läntisen teologian soveltavien opintojen yliopistonlehtori. Tätä ennen olen toiminut seurakuntapappina Liperissä ja Mikkelissä sekä oppilaitospappina, rekisterinjohtajana ja yhteisen seurakuntatyön johtajana Joensuun ev.-lut. seurakuntayhtymässä. Väitöskirja (2007) Minustako papiksi? Soveltavia opintoja suorittava teologian opiskelija papin ammattikuvan ja identiteettinsä rakentajana. Joensuu.
Kategoria(t): Soveltavien opintojen ohjaajat. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *