Teologian opiskelijoiden soveltavat opinnot

Heikki Salomaa 20.8.2009
Tämä sivusto ja tähän liittyvät keskustelualueet palvelevat soveltavia opintoja suorittavia tai suunnittelevia teologian opiskelijoita ja soveltavien opintojen kehittämistä. Myös soveltavissa opinnoissa ohjaajina toimivia seurakuntien työntekijöitä ja muita asiantuntijoita palvellaan ajankohtaisella tiedolla soveltavien opintojen kehittämisestä.

Tietoja Heikki Salomaa

Elokuun alusta 2009: Joensuun teologisen tiedekunnan ja 1.1.2010 lähtien Itä-Suomen teologian osaston läntisen teologian soveltavien opintojen yliopistonlehtori. Tätä ennen olen toiminut seurakuntapappina Liperissä ja Mikkelissä sekä oppilaitospappina, rekisterinjohtajana ja yhteisen seurakuntatyön johtajana Joensuun ev.-lut. seurakuntayhtymässä. Väitöskirja (2007) Minustako papiksi? Soveltavia opintoja suorittava teologian opiskelija papin ammattikuvan ja identiteettinsä rakentajana. Joensuu.
Kategoria(t): Soveltavien opintojen ohjaajat. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *